1 16  
Canton of Schwyz, Switzerland

Canton of Schwyz, Switzerland

Living room <br><br>The designer’s brief was to create an interior of an apartment for a very interesting and unconventional couple. The hasband prefers austere German design with a predominance of cold tones on a white background, while his wife prefers soft and warm palette. Therefore, it was necessary to find a compromise solution that would embrace the idea of comfort for both spouses.

Living room

The designer’s brief was to create an interior of an apartment for a very interesting and unconventional couple. The hasband prefers austere German design with a predominance of cold tones on a white background, while his wife prefers soft and warm palette. Therefore, it was necessary to find a compromise solution that would embrace the idea of comfort for both spouses.

Living room<br><br>The project is of great interest because it is located in a beautiful place in Switzerland – the canton of Schwyz. One of the walls of the apartment is entirely composed of huge sliding glass structures with access to a large terrace, offering breath-taking views of the Alps and Lake Zurich.

Living room

The project is of great interest because it is located in a beautiful place in Switzerland – the canton of Schwyz. One of the walls of the apartment is entirely composed of huge sliding glass structures with access to a large terrace, offering breath-taking views of the Alps and Lake Zurich.

Dining room & kitchen<br><br>As the apartment is well lit, a neutral warm grey colour has been chosen for the walls,while the main colour accent shifted to furniture and accessories. As a result, the combination of mustard and coffee-and-milk colour was approved by both spouses as the one that corresponds to their perception of comfort and convenience.<br>We are grateful to our clients for their trust and for the pleasant cooperation. The project is under implementation.

Dining room & kitchen

As the apartment is well lit, a neutral warm grey colour has been chosen for the walls,while the main colour accent shifted to furniture and accessories. As a result, the combination of mustard and coffee-and-milk colour was approved by both spouses as the one that corresponds to their perception of comfort and convenience.
We are grateful to our clients for their trust and for the pleasant cooperation. The project is under implementation.

His bedroom

His bedroom

His bedroom

His bedroom

Her bedroom

Her bedroom

Her bedroom

Her bedroom

Study

Study

Study

Study

Study

Study

Guest room

Guest room

Guest room

Guest room

Guest room

Guest room

Bathroom

Bathroom

Bathroom

Bathroom

Alpine landscape